Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerden Gastronomi Dersi Kapsamında Etkinlik

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerden Gastronomi Dersi Kapsamında Etkinlik

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Turizm İşletmeciliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Gastronomi dersi kapsamında Erzurum yöresinin coğrafi işaretli yerel yiyeceği olan “Cağ Kebabı” etkinliği düzenlediler. Etkinlik, ders hocası Doç. Dr. Hasan KÖŞKER’in gözetiminde gerçekleştirildi. Öğrenciler etkinlik boyunca çeşitli faaliyetlerde bulundu.  Etkinliğe Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Makbule CİVELEK’de katılım sağladı.



Yayınlanma Tarihi : 31.05.2024